9 Kasım 2008 Pazar

'Böyle iş olmaz!'


5-2´lik Kocaeli zaferi sonrasında Mustafa Denizli tesislerde bir toplantı düzenledi, oyuncularını uyardı: "Her maçı bu şekilde kazanamayız. Bedeli ağır olur..."
Önce Cisse’yi, sonra Sivok’u uyardıKocaelispor karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanan Beşiktaş’ta yüzler gülüyordu, ancak bir kişi hariç: Mustafa Denizli... 90 dakika bitiminde öğrencileriyle Ümraniye’de bir toplantı düzenleyen deneyimli çalıştırıcı, savunmaya yüklendi. Önce Cisse’yi uyaran Denizli, “Senin gibi tecrübeli bir oyuncunun, topu o şekilde rakibe ikram etmesi akıl alır gibi değil” dedi. Daha sonra Tomas Sivok’a yönelen kurt hoca, “İlk golde Taner’e baskı yapmıyorsun. Top gelmeden önce rakibe yapışman gerekirdi” diye konuştu.
‘Bu zafer belki de kırılma noktasıdır’Yenilen ikinci golü skandal olarak değerlendiren Denizli, şöyle konuştu: Sağdan orta yapılıyor. Ancak Zapo, Toraman ve Ekrem o bölgede yok. Gol ‘Geliyorum’ diye bağırıyor, savunmamız ortalıkta yok. Böyle iş olmaz. Top her maçta bizi bu kadar sevmez. Bedelini çok ağır öderiz... Ancak mücadelenizi de alkışlıyorum. Taraftarların desteğini boşa çıkarmadınız. Bu skor bizim için belki de kırılma noktasıdır. Şampiyonluk için yola devam edeceğiz. Basit hatalar yapmazsanız, şampiyonluğa ulaşırız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder