27 Şubat 2009 Cuma

Beşiktaş:2 İstanbul Bş. Bld.:1




Beşiktaşımız, Turkcell Süper Ligi’nin 22. haftasının açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-1 mağlup etti.
Karşılaşma öncesi Amsterdam’da meydana gelen uçak kazasında hayatlarını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
İlk dakikadan itibaren rakibine baskı kurmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız taraftarlarımızın da verdiği müthiş destekle oyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarı alanına yıktı. Delgado ve Nobre ile rakibi karşısında gole yaklaşan Takımımız kanat akınlarıyla rakibini sık sık zor durumda bırakırken, Belediyespor kontraataklarla şansını denedi. 30. dakikadan sonra oyunu dengelemeye başlayan rakibimiz zaman zaman gole yaklaşsa da ilk yarıdan gol sesi gelmedi ve iki ekip de soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
İkinci yarıya tutuk başlayan Siyah Beyazlılarımız 61. dakikada Holosko’nun oyuna dahil olmasıyla tekrar rakibini sıkıştırmaya başladı. Üst üste yakaladığı pozisyonlarla gole yaklaşan Takımımız Tello’yla gole çok yaklaştı ancak Şilili Futbolcumuz’un şutu az farkla auta gitti. 66. dakikada ise Nobre’nin kafa vuruşu direğe takıldı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında temposunu arttıran Ekibimiz 79. dakikada Nobre'yle sevindi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle Nobre'nin kaleye giden topunu iptal etti. Bu pozisyonun sonrasında Takımımız Tello'nun golüyle öne geçti. Ama hemen sonrasında gelişen Büyükşehir Belediyespor atağında Serhat oyuna denge getirdi. Bu golün 1 dakika ardından gelişen atakta sol kanattan kullanılan serbest vuruştan gelen ortaya Gökhan Zan son dokunan isim oldu ve Takımımız skoru tekrar 2-1 yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder