30 Haziran 2009 Salı

"Yine şampiyon olacağız"


Asbaşkan Levent Erdoğan kuracağımız güçlü kadroyla önümüzdeki sezon da şampiyonluğu hiçbir takıma kaptırmayacağımızı söyledi.

Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanarak, 2008-2009 sezonunu çifte kupayla geride bırakan Beşiktaşımız, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ''Şampiyonluk Balosu'' düzenledi.

Ayvalık Ekbir Cafe Restoran'da düzenlenen baloya, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş Müzeler Müdürü Zülal Gök, Beşiktaş Disiplin Kurulu Üyesi Cevdet Fidan, siyah-beyazlı takımın eski futbolcuları Mete Bozkurt ve Şeref Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, yaptığı konuşmada, üç ay önce Ayvalık'a geldiğini ve o dönemde Beşiktaş'ın iki kupayı birden alacağı sözünü verdiğini dile getirerek, ''Bu sözü yerine getirdiğim için çok mutluyum. Sizlere Süper Lig kupasını getirdim. Beşiktaş, kuracağı güçlü kadroyla önümüzdeki sezon da şampiyonluğu hiçbir takıma kaptırmayacaktır'' dedi

Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın da Beşiktaş'ın çifte şampiyonluğunu Ayvalık'ta kutladıkları için çok mutlu olduklarını vurguladı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder