27 Ağustos 2010 Cuma

DEVAMI GRUPLARDA!!!


Beşiktaşımız UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Helsinki'yi 4-0'lık skor ile mağlup etti ve gruplara kaldı.
Beşiktaşımız UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Helsinki ile deplasmanda karşılaştı.

Sonera Stadı'nda oynanılan mücadeleyi Beşiktaşımız 4-0 kazandı. Ekibimize galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Ricardo Quaresma, 67. dakikada Guti Hernandez, 78. dakikada Necip Uysal ve 90+1. dakikada oyuna Quaresma'nın yerine sonradan giren Filip Holosko kaydetti.

Helsinki karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen siyah beyazlılar rahat bir şekilde tur atladı.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi 27 Ağustos Cuma günü saat 14:00'te çekilecek. UEFA Avrupa Ligi kura çekimini Sporx.com farkıyla takip edebilirsiniz.

KADRODA DEĞİŞİKLİK YOK

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ikinci maçında Finlandiya'nın HJK Helsinki takımıyla yapılan maçta, ilk karşılaşmadaki kadroyu bozmadı.

Alman çalıştırıcı, ilk maçta rakibi 2-0 yenen kadroyu sahaya sürerken, dün basın toplantısında açıkladığı gibi rövanşta tek değişiklik yaptı. Schuster, Brezilyalı oyuncu Tabata'yı yanında oturturken, genç Necip'i orta sahada kontrolü daha fazla elinde tutmak için sahaya sürdü.

Bernd Schuster, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kadroya dahil etmediği Zapotocny'i savunmada Ferrari'nin yanına alırken, Bobo'ya ise forvette görev verdi.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle bu sezon Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı maçlarda henüz forma giymeyen tecrübeli kaleci Rüştü Reçber de uzun bir aradan sonra HJK Helsinki maçıyla kadroya girdi.

Rüştü ve Tabata'nın yanı sıra Nihat, Nobre, İbrahim Üzülmez, Ersan ve Holosko HJK Helsinki karşısında yedek soyundu.

Öte yandan, siyah-beyazlı takımın HJK Helsinki ile yaptığı maça Bobo kaptan olarak çıktı.

TÜRK TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ

Beşiktaş'ın HJK Helsinki ile yaptığı karşılaşmaya Türk taraftarlar da ilgi gösterdi.

Türkiye'den gelen taraftarların yanı sıra Avrupa'nın başka ülkelerinden de çok sayıda Türk vatandaşı maça geldi. Taraftarlar, stadın farklı yerlerinde otururken, futbolculara büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN İMZA DAĞITTI

Taraftarların yoğun ilgisinden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de nasibini aldı.

Mücadeleyi yöneticilerle birlikte protokol tribününde takip eden Demirören, karşılaşma öncesi taraftarlara imza dağıttı. Beşiktaş formalarını ve atkılarını imzalayan Yıldırım Demirören, bir Fenerbahçe formasına da imza attı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Karşılaşmada yoğun güvenlik önlemlerinin alınması dikkati çekti.

Çarşamba günü basın toplantısından itibaren başlayan güvenlik önlemleri maçta da yoğun şekilde alındı. Beşiktaş kafilesinin stada gelişinde futbolcular güvenlik çemberi içinde içeri girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder